måndag 31 maj 2010

Ny vecka...

Måndag igen!! Som vanligt är det fullrulle på Södermalms trafikskola!! Vi har ca: 5 uppkörningar den här veckan, och självklart kommer alla gå hur bra som helst =)

Nån som har 5 miljoner över??

söndag 23 maj 2010

Ny vecka, nya tag!!

Många uppkörningar denna vecka, och förhoppningsvis många som blir glada =) Är det nån av läsarna som vill att jag skriver om nått speciellt, så är det bara och hojta till!!

Grattis till körkort V:20

Maria
Anders
Sofia

måndag 17 maj 2010

Stockholm kan införa dubbförbud i hela city

Det kan det införas ett dubbdäcksförbud för hela innerstaden. Det kan även bli aktuellt med "miljözoner" där enbart miljöbilar får användas.Vinterns dubbförbud på Hornsgatan gav dock inga förbättringar av luftkvalitén. Trafikkontoret och miljöförvaltningen i Stockholm stad har gjort en första utvärdering av vad dubbdäcksförbudet på Hornsgatan gav för resultat under vintern 2009/2010. Inledningsvis minskade trafiken med 25 procent men ökade sedan något till en total minskning på 20 procent. 
Istället ökade trafiken på omgivande gator men några exakta mätningar gjordes inte.

Den 18 maj ska trafiknämnden i Stockholm stad sammanträda och besluta om dubbdäcksförbudet ska utvidgas

måndag 10 maj 2010

Trycket ökar!!

Nu börjar trycket på körlektioner öka rejält, nästa lediga tid är 8 juni, och då är vi endå 5 lärare som jobbar heltid...på Mc fronten är det också svårt o få tider.. det gäller och vara ute i god tid!!

Grattis till körkort V:18

Lena
Karin
Simon

Kör mycket och försiktigt =)

måndag 3 maj 2010

Kortare väntetid för förarprov!!

Väntetiden för förstagångsprov har minskat ytterligare för teoriprov och körprov för körkortsbehörighet B (personbil). En jämförelse mellan januari-mars i år och samma period 2009 visar att medelväntetiden för körprov har minskat från 8,6 till 3,6 dagar.

Under kommande sommar och semesterperiod väntas dock efterfrågan öka. Trafikverket Förarprov kommer därför att sätta in extra personal vid de förarprovskontor där behov uppstår.

Veckans bild

Veckans bild

Dagens bild =)

Dagens bild =)

Vem kör först???

Vem kör först???

håll avståndet =)

håll avståndet =)