fredag 25 januari 2013

MC-mässan.13

Den 24-27 januari 2013 deltar Transportstyrelsen och Trafikverket Förarprov i MC-mässan.13, som i år genomförs på Stockholmsmässan i Älvsjö. Tillsammans med andra aktörer bildar vi en monter under temat ”Vägen till körkort”. 

Välkommen till montern ”Vägen till körkort”. Transportstyrelsen och Trafikverket Förarprov kommer där tillsammans med andra aktörer att presentera vägen till körkortet. Du får information om allt från ansökan om körkortstillstånd och regler till utbildning och förarprov.
I montern får du få hjälp med att söka körkortstillstånd på Körkortsportalen, information om kunskapsprovet för AM-körkort (moped klass 1) och hur körprovet för motorcykel går till och bedöms. Vi berättar om nya regler för MC och andra regeländringar inom körkortsområdet som införs 2013. Vi berättar gärna om riskutbildningen och hur du blir en säker förare. I montern finns även en körsimulator.
Mässan är enligt arrangörerna Sveriges största MC-mässa och väntas locka drygt 50 000 besökare under fyra dagar, 24-27 januari 2013.
Välkommen att besöka montern ”Vägen till körkort”!

Källa: körkortsportalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckans bild

Veckans bild

Dagens bild =)

Dagens bild =)

Vem kör först???

Vem kör först???

håll avståndet =)

håll avståndet =)